Goedenmiddag, het is 12:43
op vrijdag 21 september 2018
In Hardenberg is het nu 15,7 °C
Wind 1.3 km/u uit het zuidwesten
De luchtvochtigheid is 72 %
De luchtdruk is 1.004,1 hpa
Het heeft vandaag 5,8 mm geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 21-9-2018 om 10.30 uur

Vrij veel wind, wisselend bewolkt en enkele buien

Het is wisselend bewolkt en de kans op een bui neemt geleidelijk toe. Vanavond trekken enkele actieve (onweers)buien over het land met vooral aan de westkust opnieuw kans op zware windstoten van ca. 90 km/uur. De temperatuur bedraagt ongeveer 16°C. Er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind. Aan de kust is de wind krachtig tot hard, af en toe stormachtig met in het Waddengebied zware windstoten.

In de nacht naar zaterdag zijn er vooral aan de kust nog enkele buien. De minimumtemperatuur varieert van 9°C in het noordoosten tot 13°C aan zee. De wind is west tot zuidwest en neemt af naar matig, aan de kust naar krachtig.

Zaterdag overdag hebben we te maken met een afwisseling van zon en stapelwolken. Er is nog een enkele bui mogelijk. In de avond neemt de bewolking toe en gaat het in het westen en zuiden af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig. In de avond wordt de wind zuidwestelijk en neemt deze af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI