Goedenavond, het is 22:23
op zondag 18 november 2018
In Hardenberg is het nu 5,0 °C
Wind 0.8 km/u uit het noordoosten
De luchtvochtigheid is 89 %
De luchtdruk is 1.028,2 hpa
Het heeft vandaag niet geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 18-11-2018 om 21.35 uur

In de noordelijke helft bewolkt. Maandag bewolkt en kans op een bui

In de noordelijke helft is het bewolkt, de bewolking breidt zich vanavond naar het zuiden uit. In de loop van de avond kan in het uiterste noorden een beetje motregen vallen. De temperaturen lopen uiteen van 6°C in het noorden tot net boven het vriespunt in het zuidoosten. De noordoostenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

In de nacht naar maandag breidt de bewolking zich van het noordoosten uit over het gehele land. Er kan dan lokaal wat lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het noorden tot rond het vriespunt in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Maandag overdag is het overwegend bewolkt hoewel op enkele plaatsen af en toe ook de zon te zien is. Verspreid over het land is er een kleine kans op een enkele lichte regenbui. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI