Goedenmiddag, het is 14:52
op maandag 21 mei 2018
In Hardenberg is het nu 24,7 °C
Wind 3.7 km/u uit het noordoosten
De luchtvochtigheid is 35 %
De luchtdruk is 1.015,5 hpa
Het heeft vandaag niet geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 21-5-2018 om 12.44 uur

Zonnig en warm, in het zuiden meer bewolking en kans op een (onweers)bui

Het is zonnig en droog. In de namiddag en avond kan er in het (uiterste) zuiden een enkele (onweers)bui tot ontwikkeling komen, hierbij is kans op hagel. De middagtemperatuur ligt tussen 22°C in het noordwestelijk kustgebied en 27°C in het midden en zuiden. De wind komt uit een oost- tot noordoostelijke richting en is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de kust wordt de wind geleidelijk noordoostelijk.

Vanavond en vannacht neemt de bewolking in het midden en zuiden toe en kan er in het zuiden plaatselijk wat buiige regen vallen. In het noorden blijft het droog en is het helder. De minima liggen tussen 9°C in het noordoosten en 14°C in het zuiden. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Morgen overdag begint met zonnige perioden en droog. Landinwaarts vormen zich geleidelijk stapelwolken. In de (na)middag en avond kunnen in de zuidelijke helft enkele regen- of onweersbuien voorkomen, hierbij is kans op hagel. De middagtemperatuur ligt tussen 22°C in het noordwestelijk kustgebied en lokaal 27°C in het oosten. De wind is noordoostelijk en matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI