Goedemorgen, het is 6:10
op maandag 10 december 2018
In Hardenberg is het nu 3,9 °C
Wind 1.5 km/u uit het noordwesten
De luchtvochtigheid is 86 %
De luchtdruk is 1.016,1 hpa
Het heeft vandaag 0,2 mm geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 10-12-2018 om 05.44 uur

Enkele buien, op de Wadden nog veel wind. Morgen geregeld zon, meest droog

Het is vandaag wisselend bewolkt en er trekken nog een aantal buien over het land. In Zeeland is het aanvankelijk echter nog droog. Soms gaat een bui gepaard met korrelhagel en zeer lokaal kan ook een klap onweer voorkomen, vanmiddag vooral in het noordoosten. De maximumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de westkust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft, en komen vooral tijdens buien soms windstoten tot 80-90 km/uur voor. Vanavond neemt de wind vooral boven land af.

Vanavond neemt het aantal buien af, maar vannacht is lokaal nog wel een bui mogelijk. Landinwaarts zijn er opklaringen. De minima liggen tussen 5°C aan de kust en 1°C in het zuiden en oosten. De wind komt uit west tot noordwest en is landinwaarts zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig. In het oostelijk Waddengebied is de wind eerst nog krachtig tot hard.

Dinsdag overdag schijnt de zon geregeld en in de ochtend komt in het zuidoosten zeer lokaal nog een bui voor. Het wordt in de middag ongeveer 8°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI