Goedenmiddag, het is 13:10
op zaterdag 18 november 2017
In Hardenberg is het nu 9,1 °C
Wind 3.8 km/u uit het noorden
De luchtvochtigheid is 82 %
De luchtdruk is 1.014,2 hpa
Het heeft vandaag 0,4 mm geregend

Meteo
Hardenberg

Hardenberg

Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 18-11-2017 om 12.08 uur

Wolkenvelden. Van het noorden uit buien

Het is overwegend bewolkt. Een zone met buien boven het noorden trekt in de loop zuidwaarts over het land. Vooral in het noordoosten is korrelhagel en ook onweer mogelijk. In de loop van de middag wordt het van het noorden uit weer droger. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestelijke wind is matig en af en toe vrij krachtig, aan zee is de wind westelijk en krachtig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot noordwest en neemt dan aan zee en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In het noordelijk kustgebied komen windstoten tot ongeveer 75 km/uur voor.

In de middag en avond wordt het van het noorden uit droog en zijn er opklaringen maar komende nacht neemt van het noorden uit de bewolking weer toe en drijven enkele buien het land binnen. De minimumtemperaturen liggen tussen 2°C in het oosten en 8°C vlak aan zee. De west- tot noordwestelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Zondag overdag blijft het wisselvallig met vooral in het noorden en oosten enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig boven land, aan zee (vrij) krachtig, aan de noordkust af en toe hard, 7 Bft. Daar komen dan windstoten voor tot 90 km/uur. (Bron: KNMI)

disclaimer KNMI